НАЧАЛО
Добре дошли в официалната страница на Районен съд - Крумовград!
Нашата цел е да Ви предоставим непрекъснат и лесен достъп до информация за нашия съд и всички услуги, от които имате нужда.
Ние се надяваме, че тази интернет страница ще бъде ценен източник на информация за Вас, независимо дали ще използвате услугите на съда или имате въпроси, свързани с работата на съдебната администрация.
На нашата интернет страница ще намерите информация за състава, структурата и дейността на Районен съд - Крумовград, графици на заседанията и справки за движението на делата в него. Ще се изнасят обяви за конкурси, правила и начин на подбор за свободни длъжности и незаети работни места. Ще намерите също така и точните адреси, телефони, е-пощи и банкови сметки на съда. Публикувани са различни образци и формуляри в електронен вид, а също и данни за контакти с други съдилища и съдебни организации.

Искрено се надяваме страницата ни да бъде полезна за вас и да допринесе за информираност на гражданите и прозрачност за работата на съда.Съдебните актове, постановени от Районен съд Крумовград, се публикуват на основание чл. 64 от Закона за съдебната власт, при спазване на Закона за защита на личните данни и Закона за защита на класифицираната информация.


Кратко указание за търсене на публикуваните съдебни актове може да разгледате 

Ако желаете директен достъп до секцията с публикувани съдебни актове натиснете 
Телевизионни рубрики представящи съдебната власт, създадени по Оперативна програма „Административен капацитет“ може да намерите на следния адрес http://www.vss.justice.bg/page/gallery/1
СЪОБЩЕНИЕ

Пленумът на Висшия съдебен съвет обявява конкурс за есе на тема „Откровено за съдебната власт” за ученици от VIII до XII клас.

Есетата трябва да бъдат подадени в срок до 20.05.2019 г., включително, на електронна поща Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , съобразно Регламента за провеждане на конкурса. Обявяването на победителите, както и връчването на лаптоп, две поощрителни награди и грамоти ще се проведе в Деня на отворените врати на Висшия съдебен съвет на 07.06.2019 г.

Повече информация можете да намерите на следния линк: http://www.vss.justice.bg/page/view/7165

Последна промяна от Понеделник, 01 Април 2019г. 14:54ч.